, майка й се притече на помощ, но стана още

...
, майка й се притече на помощ, но стана още
Коментари Харесай

Преслава вече се тресе от ужас заради бебето

, майка й се притече на помощ, само че стана още по-лошо

Фолк певицата Преслава извика майка си Янка, с цел да й оказва помощ за бебето. Изпълнителката, която чака първото си дете, споделя, че е заела майка си за гледачка по време на бременността и след появяването на дребното дребосъче, написа в. "Телеграф ".

Певицата помолила своята майка да се придвижи при нея, до момента в който трае бременността и раждането на детето. Причината за това е, че самата Петя няма никакъв опит с бебета и се притеснява, че в грижите за бебето ще са непостижими за нея.

„ На вуйна Янка по никакъв начин не й се мърдаше от Добрич, само че нямаше по какъв начин. Преслава би трябвало да бъде обгрижвана и придружавана по прегледи, да й се оказва помощ до момента в който е бременна, след раждането също”, разкриват близки до фолк певицата.

Присъствието на майката на Преслава в София, обаче е и смут за изпълнителката. Фолк звездата мъчно приема, че майка й е нейният максимален и безсърдечен критик.

Леля Янка постоянно упреквала изпълнителката за мъжете в живота й. Особено сериозна била към избора й на гаджета, като даже Павел отнесъл своя дял рецензии от бъдещата си тъща.

В последна сметка обаче, тя се примирила с наличието и минусите на новия си претендент — шурей. Още повече, че е татко на първото дете на щерка й.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР