Майка ви трябва да е човек, на когото можете да

...
Майка ви трябва да е човек, на когото можете да
Коментари Харесай

`Майка ми имаше връзка със съпруга ми - след това си направи татуировка, посветена на него`

Майка ви би трябвало да е човек, на който можете да се доверите повече от всеки различен, тъй че в случай че разберете, че е предходна зад тила ви с вашия брачен партньор, това би се почувствало като голямо изменничество.

Когато една жена разбра, че брачният партньор й и майка й имат връзка, тя остана ужасена - и остана още по-объркана, когато разбра, че майка й е получила татуировка на респект към него, добавена към нейната сбирка.

В надписа @katenacious се пошегува, че историята е „ МНОГО смешна “, само че мнозина в мненията бяха оставени да се чудят по какъв начин се е справила с ужасната обстановка тя се озова в.

Кат изясни, че брачният партньор й и майка й са имали „ четиримесечна връзка “ и майка й „ се е татуирала за него “ в някакъв миг, когато са се виждали. Тя показа, че е схванала " инцидентно ", защото майка й се пробвала да резервира татуировката в загадка, само че тя " била хваната ".

Кат сподели, че татко й е купил на майка й хидромасажна вана за градината, тъй че желала да пазари бански костюми и го направила с м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР