Майка в София разказа за потресаващо отношение на тийнеджърки в

...
Майка в София разказа за потресаващо отношение на тийнеджърки в
Коментари Харесай

Родители, гордейте се с дъщерите, които пушат и псуват майка с деца

Майка в София описа за потресаващо отношение на тийнеджърки в метрото.

Според Радослава Атанасова двете девойки са издишали пушека в децата й и са псували " майсторски ".

Тя се обърна към родителите на ученичките.

" Скъпи родители, гордейте се с най- " възпитаните " деца на планетата. Видимо на не повече от 12 години, пушат демонстративно вайпове вътре в мотрисата против мен майка  с две деца на 4 години, псуват майсторски. Две момиченца и едно момче, което незабавно спря като направих забележка и се разграничи от тях двете.Но те, те обиждаха, псуваха, издишаха пушека в децата ми. Браво! Чудесно сте ги възпитали.Топ деградация! ", показва със жлъч Атанасова.

Много консуматори поддържаха дамата и се съгласиха с нея.

" Наблюдението ми е, че всеобщо младежите се държат по този начин, че и без билети/карти се шмугват в метрото. И вадят ел цигари и тел за по 2000 лева, само че другояче нямат 1.60 за билет. Те, това в ситуацията в нашата блага, родна държавица. ", отбелязва М. Йорданова.

" Малко са им шамарите на двете пикли! До тук ни докара чалгата. Не мога да си помисля какви генерации идват след тях ", прибавя Александър С.

Други бяха безапелационни, че виновността на дребните деца, не е било належащо да се качват лицата им в обществената мрежа.

" Права си, до известна степен. Но нямаш право да ги снимаш и качваш по групи, изключително щом са на 12. Иначе за пушенето си изцяло права. ", написа Никола Д.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР