Майка твърди, че лекарите може да не е трябвало да

...
Майка твърди, че лекарите може да не е трябвало да
Коментари Харесай

На майка, която е имала постоянно подсмърчане, трябва да бъде отрязан целият нос при ултра рядка процедура

Майка твърди, че лекарите може да не е трябвало да отстранен целия й нос, в случай че са хванали рака й по-рано, само че прегледите й в болничното заведение са били анулирани шест пъти.

Лиза Мърсър беше диагностицирана с втори етап на рак на параназалните синуси и рак на черепа през август 2022 година, откакто страдаше от мъчителен „ запушен “ нос, кървене от носа и главоболие в продължение на година и половина. След слагането на диагнозата 49-годишната жена трябваше да в профил целия си нос - цялостна ринектомия - и в този момент носи магнитна протеза на мястото, където в миналото е бил носът й.

Майката на три деца споделя нейната процедура по премахване на носа беше „ травматична “ и след интервенцията трябваше да премине 30 кръга лъчетерапия. За благополучие, след уговорена среща за обзор предходната седмица, на Лиза беше казано, че ракът й не се е върнал след отстраняването на носа й.

Лиза обаче твърди, че сред ноември 2021 година и юли 2022 година часът й за камера за отидете нагоре в ноздрата й в болничното заведение беше отм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР