Майка си спомни деня, в който дъщеря й тийнейджърка почина

...
Майка си спомни деня, в който дъщеря й тийнейджърка почина
Коментари Харесай

17-годишна ученичка почина само часове след празнуване на абитуриентски бал с приятели и семейство

Майка си спомни деня, в който щерка й тийнейджърка умря от рак, единствено часове откакто отпразнува бала на Хавай Луау с приятелите си от леглото си в интензивното поделение.

17-годишната Аналисия Лиедка разбра, че е болна от рак предишния декември, когато дребна контузия от часа й по физкултура не се усъвършенства. Оказа се, че има прикрит израстък, който е животозастрашаващ.

Ракът, необичаен и нападателен тип, наименуван саркома, се беше популяризирал по цялото й тяло. Нейният доктор, който лекува деца от 30 години, сподели, че този тип рак не може да бъде спрян, откакто се популяризира.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Кейли Гейн: Семейство на младеж е упрекнато в офанзива, която е нанесла увреждане на мозъка на момиче кажете, че е „ същинска жертва “

Ученичката е възнамерявала да участва на абитуриентския си бал в гимназията Fayetteville-Manlius и макар смъртоносната диагноза рак, която й оставя единствено шест месеца живот, Analisia стартира да търси рокля през януари. Молбата на тийнейджърката за пожел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР