Майка разкри, че взима наем от 5-годишната си дъщеричка. Есенс

...
Майка разкри, че взима наем от 5-годишната си дъщеричка. Есенс
Коментари Харесай

Тази майка втрещи света! Иска наем от дъщеря си, която е на ... 5 години!

Майка разкри, че взима наем от 5-годишната си дъщеричка. Есенс Ивънс посочи, че всяка седмица би трябвало да дава на щерка си по 7 $, само че умишлено й взима 5 $ от тях като разноски за наем, вода, електричество, телевизия и храна, и я оставя с 2 $ седмично, съобщи в. " Метро ". На множеството хора това им се вижда полуда, само че майката твърди, че има сериозен претекст за дейностите си.

Всъщност тя икономисва тези 5 $, тъй че, когато дъщеричката й стане по-голяма и реши да се реалокира, ще има добра сума парични средства, с цел да заплати депозита си. Какво мислите? Великолепна концепция!

Майката написа във фейсбук: " Тази тактика освен приготвя вашето дете за същинския свят, само че те виждат какъв брой е действителната стойност на сметките и даже правят оценка обстоятелството, че им вършиме голяма отстъпка ".

Потребителите се разделиха на две групи. Някои споделят, че това е чудесна концепция, до момента в който други споделят, че дъщерята й е прекомерно дребна за това.


Тиа Каулана да вземем за пример написа: " Уау, каква нелепост! Нека детето ви да бъде дете и да се любува на младостта си, преди да би трябвало да прекара остатъка от живота си, загрижена за сметките. Няма да споделя тази история с никого, тъй като сте ужасяващ родител ".

Челси Джеймсън пък споделя: " Каквото и да върша, няма да карам сина ми да заплаща, с цел да живее в дом, който му принадлежи. Това е просто неправилно съгласно мен, само че, откакто навърши 16, ще го накарам да си откри работа, с цел да заплати за личния си бензин и застраховка за колата си ".

Пеги Хетрик от своя страна написа: " Харесва ми тази концепция! Или ги накарайте да платят за подстрижката си понякога и така нататък Говорете с децата си повече! Обяснете им по какъв начин работи на светът. И не постоянно давайте в техните джобни и им обяснете за какво казвате или вършиме нещо! И постоянно ги оставяйте да знаят, че ги обичате и ще бъдете там за тях ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР