Майка, пристрастена към татуировките, вече дълги години не може да

...
Майка, пристрастена към татуировките, вече дълги години не може да
Коментари Харесай

Майка не може да си намери работа заради татуировките си СНИМКИ

Майка, пристрастена към татуировките, към този момент дълги години не може да си откри работа.

46-годишната Мелиса Слоун от Уелс не е работила от 20 години. Тя счита, че това се дължи на метода, по който наподобява. Жената има стотици татуировки по тялото си, в това число по цялото лице.



Мелиса е желала даже да чисти тоалетни, с цел да може да устоя децата си.

Жената живее с две от дъщерите си и колегата ѝ Люк. Наскоро обаче 11-годишното ѝ дете Отъм е диагностицирана с очно заболяване, което може да я остави сляпа, в случай че не получи съответно лекуване.



„ Отъм може да ослепее. В момента тя краткотрайно носи очила, до момента в който намеря парите за специфични очила. Зрението ѝ може да се утежни без тях, “ сподели тя в изявление.

Отъм е диагностицирана с късогледство – положение, при което обектите покрай окото наподобяват ясни, само че нещата по-далеч наподобяват замъглени. Състоянието е постоянно срещано, само че може с времето да се утежнява и даже да докара до слепота.



Мелиса употребява обществените медии, с цел да търси помощ за големите разноски, свързани с диагнозата на детето ѝ. Тя разгласява изявления във Фейсбук и TikTok с зов за помощ, само че най-вече получава насмешки и забележки поради външния си тип.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР