Майка похарчи над 5000 паунда, за да превърне 7-годишната си

...
Майка похарчи над 5000 паунда, за да превърне 7-годишната си
Коментари Харесай

Майка похарчи над 5000 паунда, за да превърне дъщеря си в Барби

Майка похарчи над 5000 паунда, с цел да трансформира 7-годишната си щерка в съвършена дребна Барби. Парите са вложени в приказни рокли, подправен загар, грим и маникюр. Малката Киара взе участие в състезания за хубост в Англия още от 5-годишна възраст.

Преди всяко фешън шоу момиченцето минава през дълготрайно кипрене и подготовка, като майка й Шарлот Дардуд собственоръчно се грижи за тена, ноктите, косите и грима й.

„ Нощта преди присъединяване отделяме по три часа за тена и маникюра, а сутринта се заемаме с косата и грима. Особено наслаждение й доставя да се облича в красиви тоалети. Тя е толкоз прелестна, като дребна кукла Барби. Родена е за сцената “, уверена е гордата майка.

Желанието на Киара да взе участие в състезания за хубост надалеч не е на ниска цена – родителите й са платили над 5000 евро единствено за 18 месеца. Бащата работи като заварчик и в началото не желал и да чуе да пръсне такива суми за стилната кариера на щерка му. Майката обаче била безапелационна, че участията на щерка й в състезания от този вид ще я създадат по-уверена и ще й подсигуряват блестящо бъдеще.

Ежедневният график на дребната Киара е много компактен – върви на учебно заведение, на танци, разходки за поддържане на добра физическа форма. Горда е с 15 корони, които е спечелила от състезания за хубост.

Външният тип на момичето стана мотив за нападки към неговата майка, която отнесе рецензии, че принуждава щерка си да наподобява по този начин и да се явява на състезания. „ Истината е, че тя ги обича и желае да е част от състезанията. Ще се състезава в тях толкоз дълго, колкото й харесва “, дава отговор майката.

„ Хората споделят, че е неверно малко момиче да е покрито с подправен загар и да носи грим и изискани тоалети, само че всеки мълчи, когато едно дете взе участие в танцов театър или в съревнование за гимнастика, където облеклата също са обилни “, добави тя.







Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР