Майка, певица, телевизионна водеща, художник по образование и дизайнер -

...
Майка, певица, телевизионна водеща, художник по образование и дизайнер -
Коментари Харесай

Алекс Раева: Съпругът ми е изключително смирен човек

Майка, певица, телевизионна водеща, художник по обучение и дизайнер - това са единствено част от нещата, с които Алекс Раева е известна.

„ Винаги съм си мислела, че любовта би трябвало да е изгаряща. Трябва да е бурно, буйно... пък след това и деца да имаме. Но любовта не се случва по този начин, както ти я мислиш. С множеството неща в живота е по този начин. И нормално си благополучен от неща, от които не си очаквал”. Това показа пред Десислава Банова- Плевнелиева по певицата.

По думите ѝ брачният партньор ѝ е извънредно преклонен човек. „ Аз съм доста експанзивна, бурна. Избухвам. Този човек през първата година ме побъркваше. Но той все ми повтаряше да съм спокойна. Но, изключително след раждането на детето, разбрах, че най-голямото му качество, което ми въздейства и ме прави по-смирена е неговото спокойствие”.

През какви компликации е минала в персонален и професионален проект, кои са новите ѝ музи, възнамерява ли да има второ дете и кое е най-голямото знамение в живота на Алекс Раева – гледайте във видеото.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР