Майка, пазарува с децата с в магазин, сподели вълнуваща история

...
Майка, пазарува с децата с в магазин, сподели вълнуваща история
Коментари Харесай

Жена след пазаруване в Лидл: Има надежда в тази държава!

Майка, пазари с децата с в магазин, показа вълнуваща история в обществените мрежи. Мая Динева е от Стара Загора. При маркиране на продуктите на каса в " Лидл " осъзнава, че си е не запомнила множеството от парите и няма да стигнат за всички покупки. Трима младежи обаче се намесват..

Ето цялата история на дамата:

Има вяра в тази страна!

Днес на връщане от парка взех решение да мина и да купя някои неща от " Лидл ". В бързината да изкарам ревящите бебоци съм не запомнила да взема пари и като си отворих портфейла на касата видях, че имам 23-25 лева и няма да ми стигнат за всичко. Помолих касиерката да маркира артикули до тази сума и останаха 2 пакета леща, които оставих.

Докато прибирах продуктите 2 момчета и едно момиче (мисля, че беше с тях) ми донесоха пакетите, споделиха ми възпитано: “Заповядайте! ", а аз им отговорих, че ще се върна след това и ще си купя, тъй като съм не запомнила да взема пари. Те обаче настояха и ме помолиха да ги взема и ми пожелаха хубава вечер!

Искам сърдечно да благодаря още един път на тези възпитани и положителни момчета, тъй като съумях да им кажа единствено “благодаря " и се просълзих от жеста им! Благодаря и на родителите им, че са възпитали почтени и съчувствени хора!

На фона на неприятните събития от последните дни, този жест върна вярата и вярата ми, че има късмет да се оправим!

Има, в случай че всички поставим старания и възпитаваме децата си в положително!!!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР