Майка отвърна на удара, след като беше обвинена от бившия

...
Майка отвърна на удара, след като беше обвинена от бившия
Коментари Харесай

Жена, обвинена в „откраднала печалба от 1 милион паунда на бившия от лото след раздяла, казва, че е „в мизерия“

Майка отвърна на удара, откакто беше упрекната от някогашния си, че го е оставила „ без нито стотинка “ Джакпот от £1 милион те завоюваха със скреч карта.

Шарлот Кокс заплати скреч картата на Лото с картата си в Nisa в Спалдинг, Линкълншър, което беше решение в последния миг, до момента в който взимаше петък вечер вечеря с сътрудник Майкъл Картлидж. Но откакто връзката завърши „ ненадейно “, Майк в този момент обмисля правни дейности за своя дял от облагите, когато шефовете на лотарията Олуин му споделиха, че няма право на нито стотинка.

Шарлот, 37, платила два билета и сама ги надраскала, разкривайки облагите си. Но Майк сподели на The Sun, че концепцията да купи картата е била негова и че той ще се опита да даде парите на Шарлот в магазина, само че преводът не може да премине заради липса на банкет, преди преводът да премине по-късно вкъщи.

Сега Шарлот отвърна на обвиняванията, че е оставила Майк на изсъхнало, откакто напусна връзката им, до момента в който те бяха в развой на потвърждаване на облагите си от някогашен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР