Майка откри безжизненото тяло на 11-годишната си дъщеря във ваната.

...
Майка откри безжизненото тяло на 11-годишната си дъщеря във ваната.
Коментари Харесай

11-годишно момиче умря във ваната, влязло със смартфона си

Майка откри безжизненото тяло на 11-годишната си щерка във ваната. Момичето е претърпяло токов удар, ползвайки смарт телефона си, до момента в който е във водата.
Детето е било в банята в дома на родителите си в Дорнбирн, Австрия - най-западната част на страната, на границата с Швейцария.
Трагичният случай е от тази неделя. Според локални медии момичето е заключило вратата и майка й се тормозила, когато почукала, само че никой не отвърнал.
Подозирайки, че нещо не е наред, тя погледната през прозорчето на банята и видяла, че щерка й е неподвижна във ваната. Чичо й, който по същото време бил в парцела, разрушил вратата и извадил 11-годишното момиче от водата. Той се опитал да съживи детето с изкуствено дишане, само че безрезултатно. На място пристигнали и медици, които единствено установили гибелта.
Момичето е имало съществени изгаряния по тялото си, а мобилният й телефон стоял към момента включен към зарядното във ваната, пишат локални медии.
Прокурор по случая съобщи, че съдейки по следите от изгарянията, евентуално огромно количество ток е блъснало детето.
„ Наранявания от този вид не могат да се получат при вярно работещ мобилен телефон, би трябвало нещо доста да е развалено ", разяснява той и посочи, че подозират, че кабелът към зарядното е бил обвързван с различен удължител, който евентуално е паднал във ваната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР