Майка от Великобритания разкри трик, без който не може да

...
Майка от Великобритания разкри трик, без който не може да
Коментари Харесай

Жена показа лесен трик за размразяване на прозорците на кола за секунди ВИДЕО

Майка от Англия разкри трик, без който „ не може да живее “ през зимата. Става дума за размрязаване на стъклата на автомобила й за негативно време.

Много хора може да настройват алармите си пет минути по-рано всеки ден, защото през зимния сезон би трябвало да отделя време за топене или унищожаване на леда на колата, само че младата майка Клои има номер, с цел да понижи времето, което ви лишава тази задача, написа Daily Mail.

С наближаването на студените сутрини и нощи, както към този момент падна първият сняг за сезона, хората имат потребност от подготовка, с цел да тръгнат по пътищата.

Клои, която се показва като @chloemart15 в TikTok, сподели своя „ дребен лайфхак “ с клип, на който цялостни пазарска чанта с вода от мивката.  „ Това е супер бързо и елементарно “, споделя тя, „ всичко, което би трябвало да извършите, е да поставите хладка вода от чешмата напряко в найлонов плик. “
Super quick & easy for mornings on the go!

След това я виждате да влачи чантата нагоре-надолу по предното стъкло на колата си. Леденият пласт изчезва с лекост и не е належащо интензивно триене.

„ Буквално лишава пет секунди “, добави Клои, преди да повтори: „ Не мога да пребивавам без него.Опитайте, момчета, няма да съжалявате. “

Поучителният клип към този момент има над 10 милиона гледания. Но Клои прикани да бъдете деликатни, като показва, че наложително би трябвало д аизползвате хладка вода, с цел да избегнете щета на прозорците на колата си. Твърде огромна неочаквана смяна в температурата може да повреди стъклото, като аргументи дребни пукнатини. Особено защото евентуално ще вършиме това неведнъж, неналичието на внимание може да докара до това да се разсъните с разрушено предно стъкло, а не с ледено.



Ако не желаете да се стига до размръзяване, специалисти също по този начин предлагат лист с елементарни и леснитрикове, с цел да избегнете замръзването на колата си за една нощ.

Ако пътувате до работното място след изгрев слънце, което несъмнено е по-малко хора от всеки път през зимата, вижте дали можете да паркирате колата си с лице на изток вечер, тъй че слънчевите лъчи да падат върху предното стъкло допустимо най-рано.  Ако това е допустимо, постоянно няма потребност от обезледяване.

Друг трик включва напръскване на примес от вода и оцет върху предното стъкло вечер. Разтворът може да работи като защитно " одеяло " за вашата кола през нощта, предотвратявайки образуването на струпване на лед, защото точката на заледяване на оцета е по-ниска от тази на водата. Домашният размразител може да се направи, като се употребяват три елементи оцет към една част вода в спрей бутилка.

И най-после, в случай че можете да отделите чаршаф, с разстилането му върху стъклото може да помогне да спрете образуването на лед. Можете да употребявате чистачките, с цел да държите чаршафа на място и не забравяйте да държите найлонов плик или нещо сходно в колата, в което да го поставите, откакто свърши работата си.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР