Майка от Велико Търново остана потресена от паркирането на двама

...
Майка от Велико Търново остана потресена от паркирането на двама
Коментари Харесай

Майка с количка: Искам искрено да благодаря на тези двама хубавци”

Майка от Велико Търново остана потресена от паркирането на двама водачи. Заради тяхното прекъсване на тротоара се е наложило дамата да слиза на бул., с цел да ги заобиколи.

" Това е фотография от бул. “България ” и по- тъкмо от тротоара пред Водно Стопанство. Искам откровено да благодаря на тези двама “хубавци ”, че са паркирали там, до момента в който аз би трябвало да изляза на оживената улица, да подмина скъпоценните им каляски и то с количка с дете през калта да се кача още веднъж на тротоара! Ако се познаете, преместете си таратайките, тъй като в случай че по-късно още са там, ще се звъни по институции! Къде са чичковците с санкциите да раздадат “правосъдие ”!? Чобания до шия я кръстете тая група, по- ще й отива! ", написа разочарованата А.М.

Коментарите под обявата на майката не бях по-малко потресаващи. Според живеещи в региона въпросни колите непрекъснато стопират по този метод.

" Всеки ден минавам от там и колите постоянно са паркирани на тротоара ", написа Елизабет Т.

" Там постоянно е по този начин все едно е персонален тротоар. Явно се имат за богопомазани.Това са доста от Търновци не съблюдават закони и правила. ", прибавя Роси С.

Според майката и органите на реда имат виновност за това.

" Нашата “скъпа ” полиция би трябвало да следи за нередности и да раздава правораздаване, а в действителност НЕ санкционира и дава превъзходен образец на обществото по какъв начин чобанията би трябвало да се толерира и НЕчобаните би трябвало да се съобразяваме с това. Отделен е въпросът по какъв начин този град е извънредно непроходим- тротоарите са високи по 20 см, човек с инвалидна количка не може да се качи или да пресече, съвсем същото важи и за родители с детски колички. ", споделя още А.М.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР