Майка от Варна сподели за добра постъпка в един от

...
Майка от Варна сподели за добра постъпка в един от
Коментари Харесай

Шофьор пререди майка с детето ѝ на паркинг, друг водач се намеси

Майка от Варна показа за добра постъпка в един от моловете в града. Жената желала да паркира автомобила си на подземния паркинг. Тъй като бил претъпкан, тя изчакала на спешни, с цел да се освободи място от излизаща кола. В този миг обаче, набелязаното място бързо било заето от различен лидер.

Случката не останала незабелязана. Шофьор на бус се намесил и обяснил на прередилия се човек, че дамата е изчаквала за съответното място.

Ето какво показа Ekaterina Zhelezarova, изказвайки благодарността си към джентълменската постъпка:

„ Искам да изкажа признателност на един юноша, който през днешния ден оказа помощ на мен и дъщеричката ми в Гранд мол Варна в подземния паркинг. Ако се разпознае - голямо благодаря за добрината и помощта. Беше извънредно благородна и човешка постъпка.

Днес към 14:45 часа в подземния паркинг на Гранд мола изчаквах на спешни една кола да излезе от паркомясто и да паркирам там. Беше много натоварено (както винаги) и като дадох обратно да я паркирам една кола се шмугна тъкмо пред мен и зае мястото. Младежа стана очевидец на всичко това. Той спря микробуса си (беше бял), излезе от него и отиде при другата кола да изясни (с усмивка на лице), че аз изчаквам за това място. Като паркирах към този момент беше отпътувал и не можах да благодаря персонално на момчето. Стопли ми душата! Много се веселя, че има такива положителни момчета! Истински благородник! Нека да е добър образец за всички хора.

П.С. другия водач се припозна в поста ми и ми писа да се извини, станало е комплициране при паркирането (на всеки се е случвало). Още една добра постъпка, която ме накара да се усмихна.

Още едно доказателство, че хората са положителни и благородни.

Благодаря ви за добрината! Аз ще я предам нататък и се надявам да се популяризира. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР