Майка от Русе твърди, че върху 5-годишния й син Благовест

...
Майка от Русе твърди, че върху 5-годишния й син Благовест
Коментари Харесай

Детска градина „Пинокио“: нокти във врата, люлка в корема и синьо око

Майка от Русе твърди, че върху 5-годишния й наследник Благовест е упражнено принуждение в детска градина „ Пинокио “.

“Връщайки се от градина и обличайки у дома сина ми, видях тези следи по врата му и синини. Попитах го какво е това, кой ти го аргументи, някое детенце ли, а той ми отговори: Не, госпожа Пенева ”.

“Госпожа Пенева е впивала нокти във врата му. Има белези и синини по ръцете и аз разполагам с здравно удостоверение.

Не желаех да беседвам с директорката, тъй като просто очевидно нямаше смисъл при третия случай. Предните два бяха в границите на един месец, когато люлка го удари в корема, а след това се върна и с насинено око.

Тогава не пуснах тъжба, в този момент скърбя, само че предизвестих директорката, че в случай че се случи трети път нещо с моето дете, ще подам сигнал ”, сподели майката на Благовест пред NOVA.

Директорката на детска градина „ Пинокио “ пък съобщи: “Този случай има предистория. Детето е записано в първа възрастова група. Но през предходните две образователни години той има 130 визити в детската градина. През актуалната образователна година детето има единствено 38 наличия. Неслучайно споделям всичко това, само че за късото посещаване на детето в детската градина, ние като педагогичен екип сме открили, че детето демонстрира нападателно държание ”.

Веднъж е хвърлило столче по прозореца, различен път е бутнало столчето на друго дете и то е паднало на земята. Детето е усмирявано от учителки, само че се с нокти, а с улавяне за ръка и думи.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР