Майка от Радомир се оплака, че детето й се прибрало

...
Майка от Радомир се оплака, че детето й се прибрало
Коментари Харесай

Майка от Радомир се оплака, че детето й се прибрало с ожулвания, от детската градина отричат

Майка от Радомир се оплака, че детето й се прибрало със синини и ожулвания от детската градина. То твърдяло, че една от възпитателките го е ощипала. От заведението обаче изрично отхвърлят.

" Детето в петък се оплака че е ощипана от вуйна Мими. Потърсих директорката, която сподели, че при прибиране извън се е случило нещо такова, може би някъде е стисната. Детето било по-глезено и незабавно се е разпищяло. Това беше техният отговор, че всичко е наред. Детето плаче и не желае да посещава детската градина. Снощи качих във фейсбук профила си фотоси. Получих закани от родственици на лелята, че ще скърбя за случилото се, че съм една въшка и ред други обиди. Изхвърлиха ме от групата във вайбър на майките, защото пратих фотоси и там. Не може да си в никакъв случай сигурен в нещо, което не си видял, само че допускам, тъй като детето ми се оплаква ", сподели майката Мерилина Владимирова пред " Нова телевизия ".



Помощник-възпитателката изрично отхвърли обвиняванията: " Не съм предизвикала аз тези пострадвания. Прибирайки се извън от разходка се качихме нагоре по стълбите, имаше доста деца, те се блъскаха, до момента в който си закачаха якетата. Аз хванах Владимира, с цел да ги разделя, да не стане нещо по-сериозно и тя стартира да се оплаква, че съм я ощипала. Не съм я хващала мощно. Нямам концепция от къде са тези белези. Аз детето го издадох без никакви пострадвания ". 



Нели Скримова, шеф на ДГ " Слънце " Радомир, отбрани своята служителка " Съжалявам, че запознаването ни с " Нова телевизия " е по подобен мотив. Съжалявам, че и Владимира и другите дечица по някакъв метод ще преживеят този стрес, тъй като у дома се разяснява тази преживелица. Най-много скърбя, че сътрудниците ми са подлагани на този стрес и това напрежение. Аз не зная до момента да е имало проблем с тази майка. Винаги сме се разбирали и диалозите ни са били другарски. Дори в петък вечерта когато се чухме с майката разговаряхме, дадох й майчински препоръки. Колегите споделят, че след обяд са издали детето без никакъв белег. Аз бях на стълбите когато децата се прибираха от разходка. Знаете на обяд те са превъзбудени от играта на открито, носят листенца, носят камъчета, бързат да си хапнат, тъй като са огладнели. И стават такива блъскания. В един миг чух, че Владимира стартира да плаче. Питах я, само че тя не обърна внимание и си влезе в групата ", сподели Скримова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР