Видео показва как 5-годишно момче звъни на вратата, търсейки помощ, след като го пуснаха на грешна автобусна спирка при 105-градусова жега

...
Майка от Оклахома се обърна към социалните медии, за да
Коментари Харесай

Майка от Оклахома се обърна към социалните медии, за да сподели „предупредителна история“ за своята 5-годишна -старият син е свален на грешната автобусна спирка и се скита из квартала при 105-градусова жега.

Вирусно видео от акаунта на Кели Мълхоланд в TikTok показва клип на сина й, който звъни на вратата на дома на непознат .

„Бихте ли ми помогнали да намеря майка си?“ пита момчето, задавяйки сълзите си.

В обяснение от две части Мълхоланд нарича изпитанието своя „буквално най-лош кошмар“. Тя обвинява шофьора на автобуса, че не е спазил процедурите и е загубил сина й и 5-годишната дъщеря на гаджето й през първата седмица обратно в училище.

„Шофьорът на училищния автобус не е проверил етикетите на раницата им спрямо спирката, на която са слезли и дори не са забелязали, че са слезли“, казва Мълхоланд във видеото.

Когато отиде да вземе децата си на автобусната спирка, те трябваше да бъдат оставени автобусът закъсня с един час и децата ги нямаше никъде. Мълхоланд каза, че по-голямо дете в автобуса – не шофьорът – й е казал, че децата й са били оставени на предишна спирка.

Мълхоланд каза, че шофьорът на автобуса може не й каза къде е оставил децата и не знаеше името на улицата.

Тя каза, че се е върнала при колата си, за да каже на гаджето си какво се случва. В този момент спряла кола и я попитали дали търси две деца, каза тя. Шофьорът обясни, че е получил известие от охранителната си камера Ring, което показва две деца, които искат помощ.

Мълхоланд каза, че е отишла до къщата на шофьора, но децата не са били там. След това потърсили помощта на съседи, за да намерят децата.

В крайна сметка децата бяха открити „няколко къщи по-надолу“ от собственика на кадрите от звънеца на Ring и на около половин миля от автобусната спирка, където бяха отпадне. Мълхоланд каза, че температурата е била приблизително 105 градуса.

„Политиките не са били спазени. Не само [шофьорът на автобуса] не е проверил, за да се увери на коя спирка е трябвало да слязат, но също така не е трябвало да го прави оставете ги да слязат от автобуса без присъствието на родител", каза Мълхоланд. „Те няма да се возят в автобуса много дълго време.“

Edmond Schools каза пред Fox News Digital, че неговите транспортни и оперативни отдели са в контакт с Мълхоланд и семейството .

Съгласно училищната политика за автобусите, по-малките ученици имат или гривна, или етикет на раницата си, който идентифицира автобуса им, за да се уверят, че се качват на правилния автобус, каза областен говорител.

< p>„Шофьорите също получиха актуализирани разпечатки на това кои ученици слизат на всяка спирка и им беше напомнено да проверяват индивидуално всеки ученик, когато излиза от автобуса“, ​​каза говорителят.


Оригинален източник на статия: Видео показва как 5-годишно момче звъни на вратата, търсейки помощ, след като е спуснато на грешна автобусна спирка при 105-градусова жега

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР