Майка от Охайо погрешка простреля дъщеря си, която искала да

...
Майка от Охайо погрешка простреля дъщеря си, която искала да
Коментари Харесай

Майка простреля дъщеря си погрешка, искала да я изненада

Майка от Охайо простъпка простреля щерка си, която желала да я изненада, като се прибере по-рано от колежа.
18-годишната Хана Джоунс споделя, че изтичала през вратата на дома си в Жирард въодушевена, с цел да сюрпризирана фамилията си, вместо това майка и Рене Джоунс я помислила за натрапница.
"Докато тичах през вратата, тя ме взе за опасност за живота й и ме простреля ", написа Хана във страницата си във Facebook. "Приклекнах и изпищях два пъти ", спомня си тя.
Междувременно приятелят на майка й чува писъците и се втурва да звъни на 911. Съобщава, че Хана Джоунс кърви щедро, написа nypost.com. "Дъщерята на приятелката ми се прибра от колежа, майка й не знаеше, простреля я инцидентно ", гласи сигналът на незабавния телефон.
Рентгенът на потърпевшата колежанка демонстрира, че десният и лакът е бил строшен на три места при стрелбата. След интервенция Хана се снабдява с три пластини и осем болта, които да спомогнат за зарастването.
"Това бяха няколко ненормални дни. Безкрайно съм признателна, че към момента съм на тази Земя. Късметлийка съм, че към момента съм тук! Все още съм смутена, че можех да съм мъртва, само че за благополучие имах ангел, който бдеше над мен през тази нощ ", написа още тя в прочувствен пост във Facebook.
Шефът на полицията в Жирард Джон Норман удостовери, че майката е имала позволение за оръжие.
"Тя има револвер, за който има позволение. Стреляла е по някой, който влиза през вратата ", сподели той, представен от 21 News. Щатските прокурори към момента не са решили дали да издигнат обвинявания.
"Ако знаете, че някой има револвер за самоотбрана и не ви чака, обадете се, когато влизате в дома, даже в случай че ставате да пиете вода измежду нощ. ", поучава шериф Нарман.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР