Майка от Милуоки, обвинена в пренебрегване на децата си и

...
Майка от Милуоки, обвинена в пренебрегване на децата си и
Коментари Харесай

Къщата на ужасите: Майка държи децата си заключени в продължение на години

Майка от Милуоки, упрекната в занемаряване на децата си и лишаването им от независимост, откакто ги заключвала в стаята им, с цел да не се скитат на открито поради " аутизма им ", разкрива престъпна тъжба.

Приятелят ѝ също по този начин е залостил прозорците на децата, с цел да не тормозят " любопитния си комшия ", се показва в документа.

34-годишната Кейти Кох и 38-годишният ѝ другар Джоел Манке са задържани, откакто на 13 юли децата ѝ избягали от вкъщи им, в който се разигравал " филм на ужасите " .

Brothers aged 7 and 9 flee Milwaukee house of horrors covered in blood and feces after 'mom and her boyfriend abused them'
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK)
Момчетата, на 7 и 9 години, счупили прозореца и избягали голи и окървавени, където съседите ги намерили на улицата.

Трагичната панорама е, че залостените с дъски прозорци на децата към момента могат да се видят застлани с фекални пердета, на които е изобразена известната детска анимация " Paw Patrol ".

Наказателната тъжба, подадена в окръжния съд на Милуоки, разкрива тежката домашна обстановка и степента на принуждение, на което се твърди, че са били подложени децата.

В документа се разказва по какъв начин служител на реда беседва с двойката за дъските на прозорците на спалнята, на което Манке дава отговор, че те са, с цел да " предпазят децата от това да тормозят любопитния комшия " .

Brothers escape House of Horrors
— Truth or Dare
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР