Майка от Колорадо, заподозряна в убийството на две от децата

...
Майка от Колорадо, заподозряна в убийството на две от децата
Коментари Харесай

Задържаха заподозряна за убийството на децата си американка, опитала да метне полицията по холивудски

Майка от Колорадо, обвинена в убийството на две от децата си и опит да отнеме живота на трето, е задържана в Обединеното кралство, оповестява локалната полиция, цитираната от.Властите издадоха заповед за арест на Кимбърли Синглър по обвинявания в ликвидиране и опит за ликвидиране, откакто 7-годишният й наследник и 9-годишната й щерка бяха открити мъртви в дома им, а 11-годишната им сестра е изпратена в болница.

Синглер е задържана без да оказва опозиция на неидентифицирано място в Обединеното кралство, оповестява полицейското ръководство в Колорадо Спрингс. „ Детективите от отдела за убийства на полицейското ръководство не престават да работят в тясно съдействие с голям брой правоприлагащи организации в провеждането на настоящото следствие “, се споделя в известието. Отделът оповестява, че повече информация за ареста ще бъде оповестена на конференция на по-късна дата. Полицията в началото реагира в дома на Синглър на 19 декември, откакто получи позвъняване на 911 за кражба с щурм. Когато чиновниците на реда пристигнали, разкрили 7-годишния ѝ наследник и 9-годишната ѝ щерка мъртви. Те са разкрили Синглер и нейната оживяла 11-годишна щерка, които са откарани в болница.
Първоначално Синглер е считана за жертва въз основа на първичния отчет за кражба с щурм, само че става обвинена в хода на следствието. Първоначално тя спомага на полицията, само че по-късно стопира и приключва всевъзможни връзки с органите на реда, които пробват да се свържат с нея.„ Докато не получихме евентуална причина, не успяхме да я задържим “, сподели по-рано пред CNN Ира Кронин, чиновник по социална информация в полицейското ръководство на Колорадо Спрингс.11-годишната й щерка беше изписана от болничното заведение няколко дни след случая и се възвръща от пострадванията.Синглер е изправена пред четири обвинявания за ликвидиране от първа степен и две обвинявания за опит за ликвидиране. Обвиненията за всяко хипотетично закононарушение бяха удвоени заради това, че децата са на възраст под 12 години.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР