Майка е помогнала на син да координира фаталната стрелба срещу служител на Home Depot, твърдят ченгета от Флорида

...
Майка от Флорида е обвинена, че е помогнала на сина
Коментари Харесай

Майка от Флорида е обвинена, че е помогнала на сина си да координира стрелба, при която е убита майката на детето му в Home Depot, казват депутати.

На 11 август депутати и полиция реагираха на активен стрелец в Home Depot на Пенсакола, според публикация във Facebook от офиса на шерифа на окръг Ескамбия.

Депутатите казаха, че 20-годишният Кийт Ерик Ейджи влезе в магазина и простреля смъртоносно 18-годишната Бруклин Симс, служител на договор в магазина и майка на дъщеря му, съобщи WEAR.

Други двама служители също са получили леки наранявания, според шерифа офис.

Според полицията и WEAR Ейджи беше задържан и обвинен в предумишлено убийство от първа степен и побой при утежняващи обстоятелства.

На 14 август депутатите обявиха, че Ейджи не е бил работещ сам.

„Според текстовите съобщения е ясно, че майката на Кийт Ейджи, Шийла Ейджи, е знаела и е участвала в плана за убийството на Бруклин Симс“, се казва в съобщение за новини от офиса на шерифа. „Освен това текстовите съобщения между майка и син подчертават участието на майката в помощта за намирането на жертвата.“

Офисът на шерифа сподели дълъг текстов разговор между Ейджи и майка му, в който Ейджи казва на майка си, че отива да застреля Симс, според съобщението.

Майка му не се опитва да го разубеди, а вместо това предоставя местоположението на Симс и казва: „Стига да не ме застреляш,“ текстовете, прочетени в съобщението.

Майка му каза, че ще изпрати на Ейджи адреса на Home Depot, след което му каза да изтрие текстовите съобщения, според съобщението.

Тя също така каза, че Симс ще бъде на пода в магазина и че Ейджи няма да трябва да я търси „отзад“, гласят съобщенията.

Майка му приключи размяната на текстови съобщения със съобщението: „ Правете каквото искате. Това не ме засяга нито по [ругателен] начин“, според съобщението.

Майката на Ейджи беше обвинена в убийство първа степен и беше задържана в Алабама, казаха депутати.

„Самото убийство е невероятно, но да се знае, че майката е знаела за него и е помогнала да го координира е неразбираемо“, каза шериф Чип У. Симънс в съобщението.

Очаква се тя да бъде екстрадирана в окръг Ескамбия за наказателно преследване.

Пенсакола е на около 360 мили западно от Джаксънвил.

Бременна майка загина в катастрофа с бягащи полицаи, движещи се с превишена скорост, съобщи полицията в Мичиган

Мъж, опитващ се да проникне в къщата на родителите си, е застрелян от баща си, казват ченгетата от Аризона

Тийнейджър намира майка си мъртва в дома си, след като тя не е отговаряла на обажданията, казват ченгетата от Невада

Мъртва жена, увита в найлон, открита, след като майката е надушила газ в стаята на сина си, казват ченгета от Калифорния

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР