Майка от Арканзас твърди, че е била уволнена, защото се

...
Майка от Арканзас твърди, че е била уволнена, защото се
Коментари Харесай

Мама твърди, че е била уволнена в първия ден, защото е закъсняла с един час за работа след шофиране през снежна буря: „Вали сняг, кучко“

Майка от Арканзас твърди, че е била уволнена, тъй като се е появила с час забавяне на новата си работа заради мощна вихрушка, която мина през нейния регион предната вечер.

Дамита ДжоМама, която описа историята си и изрази недоволствата си в TikTok, сподели, че е напуснала предходната си работа, с цел да се причисли към „ известна компания за коли за спешна помощ “ с по-добро възнаграждение и придобивки, които биха помогнали да устоя себе си и детето си.

В деня, в който тя трябваше да стартира работа при неназования шеф, нейният регион в Арканзас беше покрит с два до три инча сняг и щатът не се приготви вярно със „ снегорини “ и сол за пътищата.

„ Walmart затваря. И Walmart в никакъв случай не затваряйте! “ сподели майката, предавайки какъв брой необорудван е страната да се оправи със снега.

Все още решена да стартира новата си работа, JoMama се включи в шоуто, като даже избра да вземе джипа на майка си, с цел да направи пътуването по-лесно.

„ Никога преди не ми се е налагало да кара...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР