Майка, оставена да си чеше главата заради сложната домашна работа

...
Майка, оставена да си чеше главата заради сложната домашна работа
Коментари Харесай

Мама остана да си чеше главата заради сложната домашна работа на сина си по английски и призовава други родители за помощ

Майка, оставена да си чеше главата поради комплицираната домашна работа на сина си по британски по отношение на префиксите, прикани други родители да оказват помощ да я разбият.

Да помагате на децата си с учебната им работа не е смешно и постоянно връща родителите във време, което биха предпочели да не помнят. Независимо дали е въпрос по математика, естествени науки или британски, без значение от възрастовата група, към която е ориентиран, може да ви накара да се почувствате нервни, смутени и да се чудите по какъв начин, за бога, би трябвало да отговорите на подобен въпрос.

Една майка беше объркана от домашните на сина си, тъй че ги разгласява на страницата на родителите във Фейсбук за помощ, надявайки се, че някой различен може да й даде верния отговор. Но бихте ли могли да й помогнете? Преди да превъртите надолу, погледнете добре въпроса и се пробвайте да разберете къде би трябвало да отиде „ de “.

„ Синът ми донесе това у дома от учебно заведение. Префикси “, написа тя. „ Надявайки се, че някой от вас може да помогне. То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР