Майка остана ужасена, след като носът на новороденото й беше

...
Майка остана ужасена, след като носът на новороденото й беше
Коментари Харесай

Майка ужасена, тъй като носът на дъщеря й беше унищожен, след като лекар постави кислородна маска погрешно

Майка остана ужасена, откакто носът на новороденото й беше „ погубен “, когато доктор й сложи кислородна маска погрешно.

Олга Антипина от Шаря, Русия, в този момент се бори за правдивост, откакто раждането на бебето й Дашенка, което се роди седем месеца прибързано, се твърди, че е било обработено неприятно. Майката сподели, че управляващите не са съумели да придвижат жалбата й, когато е забелязала, че носът на щерка й е „ черен като въглен “.

Олга сподели: „ На сутринта ми споделиха, че всичко е наред с детето, само че тя беше изпратена в Кострома, тъй като е родена недоносена. Беше ми разрешено да дойда при нея, откакто се възвърнах. Когато се озовах в Кострома и видях щерка си още веднъж, носът й беше черен като въглен. "

" Аз попита лекарите какво се е случило с детето, само че всички подвигнаха плещи. Един единствен доктор ми сподели импровизирано, че най-вероятно кислородната маска на Даша е сложена погрешно. Бях шокиран: каква маска? В Шаря ми споделиха, че всичко е добре с детето, че дишаше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР