Майка обвинява Спешния център в Червен бряг, че са обезобразили

...
Майка обвинява Спешния център в Червен бряг, че са обезобразили
Коментари Харесай

Лекари едва не убили 3-годишно момиченце заради пъпка от комар

Майка упреква Спешния център в Червен бряг, че са обезобразили 3-годишната ѝ дъщеричка.
,,Имаше пъпка на ръчичката поради захапване от комар, само че тя я беше разранила, тъй като непрекъснато я чоплеше, при което я заведох в болничното заведение, където ѝ направиха превръзка, биха ѝ някаква течност и я пуснаха'', изясни в ефира на Нова телевизия майката на момиченцето Анелия Бухалова.
,,На идващия ден отидохме отново в болничното заведение за промяна на превръзката, само че здравната сестра, която бе на промяна, ме изгледа неприятно, като че ли въобще не ѝ се занимаваше с това. После ми съобщи, че нямали стерилни марли. Предложих ѝ да отида да купя, само че тя отхвърли. След това с кислородна вода почисти раничката и добави йодосепт и стартира едно крещене, един рев. Едва я удържахме. На идващия ден подвигна температура и незабавно я заведох в ''Пирогов''. Там я одобриха с висока степен на изгаряне и направиха всички типове проучвания. Дори ми обясниха, че в случай че се бях забавила, момичето ми можеше да почине от отравяне на кръвта'', описа за преживения призрачен сън дамата.
Тя е безапелационна, че ще си търси правата в съда, а в Спешния център в Червен бряг инспекция по случая не е направена, защото не е била подадена писмена тъжба.
,,Радвам се, че момичето ми ще се оправи и че няма да има потребност от пластична операция'', приключи Анелия Бухалова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР