Майка обвини една от първите ни фолк певици – Даниела

...
Майка обвини една от първите ни фолк певици – Даниела
Коментари Харесай

Майка вини фолкпевица: Открадна ми детето заради наследство!

Майка упрекна една от първите ни фолк певици – Даниела Никифорова, че й лишила детето, с цел да се добере до наследството на починалия татко на дребната Фатима, научи HotArena.

Пред „ Господари на ефира “ Аиша споделя, че е била омъжена за българин, през 2008 година се родило и тяхното дете. Четири години по-късно се развели, а бащата спечел родителските права. Майката твърди, че някогашният криел детето и не разрешавал да го види. Бащата обаче се споминал, а родителските права придобила Никифорова, която била юрист на някогашния.

Пред Нова Айша твърди, че адвокатката желае да се добере само до наследството на бащата на детето, тъй като той бил състоятелен.
Бившата певица изяснява, че детето било настанено в спешен център, по-късно обещано на приемна майка, която го биела. Преди гибелта си бащата подписал нотариално заверена декларация, че в случай че се случи нещо с него желае Никифорова да се грижи за детето. Така фолкаджийката станала аставник на Фатима.

В края на предходната година обаче съдът върнал родителските права на майката, само че решението още не е влезнало в действие. Никифорова отхвърля, че желае да се добере до наследството. Тя твърди, че е блокирала всички сметки на покойника и е направила влог на дребната Фатима.

‚Аз не знам майката какво желае. Надявам се да си желае детето. Аз съм съгласна майката да си вземе детето ", безапелационна бе тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР