Майка на три деца от село Яхиново, община Дупница, се

...
Майка на три деца от село Яхиново, община Дупница, се
Коментари Харесай

Потресаващи подробности за самозапалилата се в Кочериново, майка е на три деца

Майка на три деца от село Яхиново, община Дупница, се самозапали, оповестява struma.bg. Както стана ясно драмата с 49-годишната Йорданка П. се разиграла към 14.00 ч. в сряда в Кочериново, в двора на бащината ѝ къща.

Родителите на Йорданка П. са умряли, оставили ѝ остаряла къща в завещание и тя постоянно ходела там. Къщата се намира до стадиона в града и през вчерашния ден съседите я видели да гори като факла.

Тя пищяла от болежка, хвърлили се да я гасят с кофи с вода. Пристигнала и пожарна от Рила. Гледката била ужасяваща. Преди да драсне клечката, тя се напръскала със запалителна течност и пламъците я обхванали цялата.

В с. Яхиново се разяснява, че като дребна Йорданка е претърпяла страшна житейска драма, видяла майка ѝ да виси обесена на въже, което я травмирало.

Каква е повода за страшното решение да се самозапали, не е ясно, само че хората в Яхиново и в Кочериново са потресени. Още повече че нещастието ще се отрази и на трите деца в фамилията, които в този момент остават единствено на грижите на татко им.

На мястото на случая през вчерашния ден са пристигнали и криминалисти от районно управление (на МВР) – Рила. Образувано е досъдебно произвеждане.

Йорданка е закарана в „ Пирогов”. „ Състоянието на дамата е тежко, тя е със 70 % изгаряния, с заплаха за живота “, съобщи дежурният хирург доктор Николай Нешев.

Настанена е в реанимацията на Клиниката по изгаряния.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР