Майка на криминален престъпник с множество присъди и регистрации опита

...
Майка на криминален престъпник с множество присъди и регистрации опита
Коментари Харесай

Майка на рецидивист се нахвърли на полицаи в Монтана

Майка на престъпен нарушител с голям брой присъди и регистрации опита да избави отрочето си от следващ арест, като безстрашно се нахвърли над двама униформени на пазара в Монтана. Изцепката стана измежду бял ден на оживеното пазарище в северозападния град, а настървената родителка съумя за малко да прогони ченгетата. 

При обиск на 32-годишен рецидивист криминалисти от Районното полицейско ръководство в града на Огоста намерили високорискови опиати, написа " Телеграф ".

Младият мъж, който има дебело досие и е осъждан, обаче отказал непринудено да се съобщи. Той почнал гневно да се дърпа и буйства, потвърдиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. При опит на чиновниците на реда и закона да го задържат, като му слагат белезници, в помощ се притекла 63-годишната му майка. С намесата си тя съумяла да издърпа двамата чиновници, като им нанесла удари в лицето и по ръцете, с цел да им попречи да му сложат белезници.

Въпреки агресивното им държание двамата са обезвредени и след това вкарани в арестантски килии. В сина е открит полиетиленов плик, съдържащ 2,1 грама суха зелена тревиста маса, реагирала при полеви наркотест на канабис. Сега 63-годишната жена пък може да лежи в пандиза до 3 години, а отрокът й – от една до шест години. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР