Майка на две деца от Пловдив се нуждае спешно от

...
Майка на две деца от Пловдив се нуждае спешно от
Коментари Харесай

Майка на две деца има нужда от подкрепа! Бори се с коварно заболяване

Майка на две деца от Пловдив се нуждае незабавно от средства, с цел да се излекува. 39-годишната Христина Барашка към този момент една година води обезверена борба за живота си. На 26 септември предходната година, тя бива диагностицирана с израстък на ларинкса, 4-та степен.

Христина е с метастази на лимфните възли и към белия дроб с метастази. Майка е на две девойки, които одобряват много тежко обстановката, защото на една от тях и следва абитуриентски бал, а майка и не е сигурна дали ще има опция да я изпрати.


Пловдивчанката показа, че в  България лекарите не ѝ дават шансове за лекуване. Такива обаче са и дадени в клиника в Турция, като благодарение на другари Христина и фамилията ѝ събират 90 хиляди лв. за лекуване.

" Предстоят ми шест курса на лекуване, които са непостижими за нас и фамилията ми. Нещата не са добре и в действителност нуждая се от помощ. Вярвам, че има положителни хора, които биха помогнали. Възможно е и да нуждая се от интервенция ", показа Христина.

Христина би трябвало да стартира незабавно нов курс на лекуване, като сега и е препоръчано да стартира още веднъж химиотерапия с имунотерапия, а офертата е на стойност над 40 хиляди евро.

Тя прибавя, че мощно желае да се получи ремисия, защото не има вяра да се излекува изцяло, само че мощно се надява да успее да живее пълноценно.

Всеки, който желае, може да ѝ помогне през банковата сметка:

Данни за донорите: Банка ДСК

Титуляр:  Христина Василева Матеева-Барашка 

IBAN BG61STSA93001510027577

Основание: дарение
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР