Майка на дете с разочарование установи, че няма дежурен УНГ

...
Майка на дете с разочарование установи, че няма дежурен УНГ
Коментари Харесай

Децата в София да не се разболяват вечер! Няма дежурен УНГ специалист

Майка на дете с отчаяние откри, че няма дежурен УНГ експерт в София.

Йоана Иванова е извънредно гневна и разочарована от опазването на здравето в България, а повода - неналичието на дежурен УНГ доктор в цяла София, който да прегледа детето й.

Майката споделя, че първо са посетили Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване " Царица Йоанна – ИСУЛ ", като открива, че там има един дежурен доктор за цялата постройка, само че в този миг той бил в операционната. Тя твърди, че й съобщили след скандал, че експертът е в интервенция, а първичната версия била, че нямат дежурен доктор.

" На всички лечебни заведения, на които презвънях, ни препращат към ИСУЛ... Омагьосан кръг ", написа Йоана Иванова в обществената мрежа Facebook. И по този начин, откакто майката не е съумяла да откри специалнист през нощта, се наложило да сама да изпише капки на детото си, което е страдало от мощни болки в ушите.

Силвия Георгиева също споделя в мненията под поста притеснителна преживелица от столичната болница ИСУЛ. Тя по неотложност е посетила болничното заведение в 22:00 часа и е чакала доктор до среднощ.

" Пристига лекарят с негов другар, влизат вътре, изписва му медикаменти и изобщо не му пука, че някой начело го чака ", написа Георгиева. Жената твърди, че лекарят даже я изгонил, като й декларирал, че в случай че би трябвало ще го чака и до 6:00 ч. сутринта.

" В същия миг идват баба и дядо. На дядото му тече кръв от носа, от устата, отвред. Бабата обезпокоена до пристъп. Влиза дядото и слушам същия този млад доктор да му крещи: “мръдни си главата бе, искаш да ми изцапаш облеклата ли ”. При което му обясних, че за това ще ги бият и дори им е малко. Никакво отношение! Запомних въпросния доктор и съм извънредно разочарована! ", по този начин завърша историята на Силвия.

Йоана Иванова, провокирала полемиката с поста си, дава отговор на Силвия, че досега постоянно е била извънредно удовлетворена от ИСУЛ и експертите, които са там.

Видол Николов обобщава обстановката със следния коментар: " Нещата ще стават по-зле. Без съответно заплащане, няма да има нито медицински, нито какъвто и да е различен личен състав. Това е ситуацията. Вината е групова. "

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР