Майка на болно дете от Пазарджик сподели призив за помощ

...
Майка на болно дете от Пазарджик сподели призив за помощ
Коментари Харесай

Майка от Перник: С болно дете оцеляването е трудно

Майка на болно дете от Пазарджик показа апел за помощ в обществената мрежа Фейсбук. Именно посредством тази платформа всеобщо хората търсят поддръжка, най-често за средства за лекуване.

В огромна част от случаите, хората винят страната, защото постоянно тя не поема грижа за изпадналите в потребност. В последна сметка намират упора точно във виртуалното пространство, от познати непознати хора. На това се надява и Жана Иванова.

Нека откликнем на една мощна и грижовна майка.

Вижте какво написа тя:

„ Отглеждайки сина си с тежко психическо и физическо развиване осъзнах едно: Че без поддръжката от трети страни е доста мъчно в страна, като нашата! Денонощните и непрекъснати грижи поставят своя отпечатък върху живота ни! И когато ми споделят, че живота ни не би трябвало да се върти единствено към детето с увреждане ми звучи някак необичайно, тъй като на практика върша всичко сама, а мъжа ми работи!

С болно дете оцеляването е мъчно! Даже е доста мъчно да изляза с двете деца, до момента в който го няма! Защото не се оправям сама! И потънала в грижите за него от време на време подценявам и щерка ми,която също има потребност от обич и внимание (не го върша умишлено). За децата със комплицирани нарушавания множеството порти са затворени. За това благодаря от сърце на хората, които са до нас и ни поддържат! Искам да, кажа на хората да не не помнят фамилиите, които отглеждат деца с увреждания, тъй като те в никакъв случай не биха се справили без поддръжка в тези тежки времена!

За това апелирам от сърце всеки който има предпочитание да помогне на нашето слънчице да продължи своята борба!

https://www.paypal.me/DimiPepi IBAN:BG37FINV91501016703408 BIC:FINVBGSF Жана Атанасова Иванова-майка

Основание:В изгода на Димитър Ивайлов Димитров

Бъдете здрави благи хора! "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР