Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо,

...
Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо,
Коментари Харесай

Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек

Майка ми постоянно е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва към мен, разгласи той 

" Когато някой ме попита имам ли образец за съвършената жена до мен, отговорът изрично е " не ", това сподели ергенът Алек Младенов в предаването " 120 минути " по bTV след финала на предаването. Третият сезон на любовното риалити завърши в четвъртък с непредвиден край, който остави феновете и двете финалистки Магдалена и Надежда в неразбиране. Той даже не им показа персонално решението си, че нито една от тях няма да получи по този начин стремежи пръстен и обещанието му за безконечна обич, а го направи чрез видео послание.

" Ние сме индивиди, по-късно се разделяме на мъже и дами. Ние не отговаряме на дадени условия. Или се усещаме, или не се усещаме ", съобщи той. 

Той разкри, че всяко едно решение, което е взимал досега в живота си, е идвало от сърцето му. На финала имал опция да послуша себе си и го направил. 

" Влязох заради две основни аргументи. Първата е, има един доста прекрасен израз - да си накъсметиш шанса. Да видя какво живота може да ми даде там, където минимум чаках. Подаръците на живота се дават там, където минимум ги очакваш. Исках да ревизира дали ще ми бъде предоставена тази опция. За мен това беше едно необикновено хубаво премеждие. Исках да се видя в най-нестандартната за мен среда, с цел да науча повече за себе си и за хората към мен ", изясни той.

По думите на Алек той не е научил нещо ново за дамите, което не е знаел до момента, само че е научил неща за себе си. 

" Това, че съумявам да се усмихвам във всяка обстановка и добре да затулям действителното ми прочувствено положение ", разкри ергенът. 

" Търсех си любовта, половинката. Най-ценното нещо в живота ми, което постоянно ми е липсвало, е да намеря моя си човек. Това ми е било приоритет номер едно като влязох в предаването. Преди " Ергенът " не съм го търсил. За мен да си намериш колегата не е развой на интензивно търсене, а по-скоро обръщение, което ти изпращаш към всичко към себе си ", показа Младенов. 

" Моят житейски опит досега ми демонстрира, че най-хубавите хора, с които съм имал опция да бъда, не съм натискал нищо да бъде преднамерено ", сподели още той. 

Алек повтори, че мнението на околните му не е натежало при вземането на решението му на финала на риалитито. 

" Майка ми постоянно е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва към мен. Нейното мнение не ми е натежало ", безапелационен бе той.

На въпрос за какво е съобщил на финалистките за решението си посредством видеовръзка, а не онлайн, Алек отговори:
" Това може би е един урок, който да взема. И аз съм човек ". 

" Аз отидох самичък и излязох самичък със себе си. В края на деня задрямвам с чиста съвест, тъй като не съм дал подправени очаквания на никого ", съобщи той. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР