Майка, която следва растафарианството, обеща да се бие в училище,

...
Майка, която следва растафарианството, обеща да се бие в училище,
Коментари Харесай

Бясна майка обеща да се бие в училище, понеже принуждават сина й да си махне растите

Майка, която следва растафарианството, даде обещание да се бие в учебно заведение, което упорства да се отрежат растите на детето й. Във Фландърс съобщи, че настояването на мъжкото учебно заведение Фулхам, Лондон, да се отреже косата на 12-годишния й наследник Чикейзи е религиозна дискриминация. Тя дефинира настояването като офанзива против нейната просвета и даде обещание да се бори с него, написа DailyMail. Училището споделя, че има прецизна униформа и политика за външен тип и преглежда този случай като обществен, а не набожен.

В резултат на това Чикайзи учи в изолираност от този понеделник. Г-жа Фландърс твърди, че е завързала косата на сина си, с цел да не нарушава политиката на учебното заведение, само че на първия образователен ден е схванала, че растите би трябвало да се отрежат.



Тя прибавя: " Той е с расти на главата, тъй като е растафарист. Косата му се спуска под рамената, по тази причина го завързах за първия му образователен ден. Те не могат да чакат да отрежа косата на сина ми. Това е нашата религия, нашата вяра, нашата просвета ".

Майката се надявала на среща с учебния шеф Алън Ебенезер да се обясни казуса. " Обясних, че това е нашата вяра и просвета и това не е просто мода или нещо, което одобряваме леко. В края на деня обаче ми споделиха, че в учебното заведение нямат политика на неприятности ".



Директорката разказва учебното заведение като " прецизно академично учебно заведение с характерен темперамент и просвета " и възпитаници от разнообразни култури и религии. Тя прибавя, че обръща внимание на униформената и външната политика на учебното заведение, когато се обръща към родителите, които обмислят да запишат там децата си. Директорката споделя още: " Ние сме доста ясни защо е учебното заведение. Момчетата би трябвало да се преценяват с единната политика и външния тип. На момчетата се споделя да си подстрижат косата. Всички момчета би трябвало да следват и да се придържат към учебната политика ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР