Майка, която се бори домашните насилници да бъдат обвинени в

...
Майка, която се бори домашните насилници да бъдат обвинени в
Коментари Харесай

Майка се бори за нов закон, след като дъщеря оцеля след домашно насилие и след това посегна на живота си

Майка, която се бори домашните насилници да бъдат упрекнати в непредумишлено ликвидиране, в случай че жертвите посегнат на живота си, приказва за продължаващата си болежка, откакто щерка й умря от самоубийство.

Шарън Холанд упорства за „ Закона на Клоуи “ в памет на Клоуи Холанд, която умря през март тази година след месеци малтретиране от страна на някогашния си сътрудник. Мъжът, чието име понастоящем не може да бъде посочено заради правни аргументи, беше вкаран в пандиза през октомври за наложително и контролиращо държание по отношение на 23-годишната майка на едно дете.

Той получи присъда от 41 месеца затвор решетки за злоупотребата - която съдът чу, че включва поощряване на Клои да се самоубие. Сега Шарън се бори управляващите да преследват насилници като него, с цел да бъдат държани правосъдно виновни за гибелта на жертвите си. Две дами са убити всяка седмица в Обединеното кралство от ръцете на сегашен или някогашен сътрудник, само че тази статистика не регистрира жертвите, които са се самоубили заради травмат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР