Майка, която отслабна толкова много, че постоянно замръзваше“, в крайна

...
Майка, която отслабна толкова много, че постоянно замръзваше“, в крайна
Коментари Харесай

Майка, която хвърли огромни 11 камъка, беше оставена да „постоянно трепери“ до „вълшебното“ лечение

Майка, която отслабна толкоз доста, че „ непрекъснато замръзваше “, в последна сметка беше излекувана – посредством терапия със студена вода.

След като загуби 11 стоуна, 36-годишната Никола Хог откри, че баните с ледена вода са помогнали да контролира телесната й температура, откакто се е почувствала толкоз студена, че е останала да „ трепери от самото начало “. Преди това тя не можеше да върви или да играе със сина си, откакто през септември 2021 година наклони везните на 21 стоуна.

Никола беше натрупала килограми след години на преяждане с до 30 пакета сол и оцет чипс и голям брой ястия за у дома седмично - откакто брачният партньор й си легна. След като доближи размер 26, тя се свърза с частна болница в Турция за интервенция на стомашен ръкав.

Четири месеца откакто се свърза с клиниката, през октомври 2021 година, Никола отлетя за Измир, Турция, със брачна половинка си Брайън Хог, 36 година, управител по контракти, за процедурата за £3600. След сполучлива интервенция тя отслабна с 11 камъка за 12 месеца, н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР