Майка, която е покрита с татуировки, е обявена за лош

...
Майка, която е покрита с татуировки, е обявена за лош
Коментари Харесай

“Смятат, че съм лоша майка, но не ме интересува“: Цялото лице на тази жена е покрито с татуировки

М айка, която е покрита с татуировки, е оповестена за " неприятен " родител поради спорния си външен тип, който кара хората да я разискват. 

Мелиса Слоун от Кидърминстър, Уорчестършир, има над 800 татуировки и твърди, че всяка седмица си прави по три нови дизайна с помощта на личния си апарат за татуировки. Но майката на седем деца споделя, че всеки ден получава " брутални " мнения от непознати. Историята й разказва Mirror.

Жестоките мнения, наситени с ненавист, са станали толкоз мощни, че в този момент тя се пробва да излиза по-малко, защото " постоянно има някаква драма ". Дори когато отива да пазари храна, тя е обект на злобни забележки. 

'It's my face, my body, my life.'

Melissa Sloan tells Tom Swarbrick she's 'addicted' to getting tattoos and says her upside-down crosses are to 'keep the haters away'.
— LBC (@LBC)
" Наистина е неприятно, когато ми споделят, че не би трябвало да имам деца или че децата ми ще избягат, когато пораснат ", споделя 45-годишната жена.  

Понякога тя прикрива татуировките си с грим, с цел да я оставят на мира. 

Въпреки че е мъчно да се справяш със злобните мнения всеки ден, Мелиса е решена да не разрешава на омразата да я завладее.  

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР