Майка издирва изчезналата си 7-годишна дъщеря на име Мария. Историята

...
Майка издирва изчезналата си 7-годишна дъщеря на име Мария. Историята
Коментари Харесай

Майка търси над година 7-годишната си дъщеря

Майка търси изчезналата си 7-годишна щерка на име Мария.

Историята започва преди повече от година, когато Даниела и Христо Седмаков стартират да утежняват връзките си по сред си.
След раздели и събирания и решение на съда в Лондон да има споделено родителство над Мария се стига до похищение – бащата изчезва дружно с Мария.

Така двамата ги няма към този момент над година. Министерство на вътрешните работи популяризира техни фотоси 2018 година, а по-късно са пуснати за търсене и от Интерпол.



Даниела Седмакова описа историята си в Нова телевизия и изпрати обръщение на щерка си, че доста я обича и желае тя да се върне при нея.



Къде е сега бащата Христо Седмаков и дребната Мария обаче не е ясно, не стана ясно и от диалога с него, нито от юриста му Марин Марковски, който единствено съобщи, че на Канарските острови е прелестно.

Пред Нова телевизия Христо Седмаков, който е доктор по специалност съобщи, че обича щерка си и в никакъв случай не я е настройвал против майка й, а самото момиченце сподели, че желае доста да живее в България, само че със своя баща.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР