Майка и син са открити мъртви в дома им в

...
Майка и син са открити мъртви в дома им в
Коментари Харесай

Майка и син са открити мъртви в дома им в родопското село Мугла

Майка и наследник са открити мъртви в дома им в смолянското село Мугла. Най-вероятно се касае за гибел след измръзване, заяви локалният уебсайт " СмолянБГвести ".

Съседи на 93-годишната Балина Самуилова и 70-годишния й наследник Северин забелязали, че коминът на къщата им не пуши и алармирали в кметството в Мугла.

" След първичния оглед не са открити данни за насилствена гибел. Най-вероятно става въпрос за измръзване ", сподели шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Смолян старши комисар Костадин Пачеджиев.

Телата на умрелите майка и наследник са превозени в регионалната болница, където следва да бъде осъществена аутопсия. Работата по изясняване на случая продължава. Образувано е досъдебно произвеждане.

" Голяма покруса за селото, в никакъв случай сходно нещо не се е случвало, " сподели кметският наместник Даниела Кубинска. По думите й майката и синът са имали премного дърва. Всеки уикенд идвала дъщерята на Балина от Смолян.

" Носеше им всичко належащо, внукът им пренасяше дърва в чували в самата къща, с цел да не се постанова да излизат на открито ", сподели още Кубинска. В селото не проумяват какво може да се е случило. По неофициална информация Северин постоянно е прекалявал с алкохола, само че в никакъв случай не е бил агресивен и се е грижел за старата си майка доста добре.

" Когато и да съм ходила у тях, а то е било постоянно, старата жена и дома им постоянно бяха чисти и подредени. Северин се грижеше доста добре за всичко. Никога не е проявявал към никого експанзия, огромен наивник беше. Не имам вяра да са протегнали ръка и на живота си ", добави Кубинска.

За последно съседите видяли жив Северин в сряда.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР