Майка и детето ѝ не успяха да се приберат в

...
Майка и детето ѝ не успяха да се приберат в
Коментари Харесай

Препълнен автобус: Майка с дете не успяха да се приберат след празниците

Майка и детето ѝ не съумяха да се приберат в родния си град в точния момент. За това се оплака дамата в обществената мрежа. Тя показа, че е трябвало да пътува от Пловдив за Габрово в понеделник. За нейно голямо отчаяние не е имало свободни места в рейса и се постанова да отсрочи прибирането с ден. Опитала да си купи билет авансово, само че ѝ било казано, че не може ден по-рано. Магдалена Янева се чуди към коя институция да се обърне, с цел да алармира за незадоволителния брой места.

Представената от нея обстановка провокира мнения. Голяма част не я поддържаха, като предложиха, че има и други типове превоз. Други бяха съпричастни, защото и те са претърпели сходно стеснение.

Ето какво описа тя:

„ Реших да пиша тук, тъй като за мен е простотия, за някои може да е нищожно. Та по този начин. Днес планирах да се прибера след отпуската си от Пловдив. Естествено рейсът е в 16:30. Отивам на автогарата с детето и с багажите, и водачът ми споделя - назад. Няма места. Не знам си от къде трябвало да минава и не знам си кого, трябвало да взема, та аз и детето увисваме. Няма с какво да се приберем. Утре синът ми е на учебно заведение, добре че аз не съм на работа. Естествено опрощение няма от водача - непоносимо недоброжелателен и му е все тая, че на мен ми се плаче в този миг. Да вметна, че имат един топчест водач на възраст - супер готин и прецизен. Ако беше той, несъмнено щеше да измисли нещо, но уви през днешния ден беше някакъв борд. Звъня на компанията. Все им е тая, че аз и детето хартисахме. Извинение от тяхна страна - естествено йок.

Да беше за първи път - ок. Но това е следващият път, в който няма места. 15 години пътувам по маршрута Пловдив, Габрово, Търново с Бъчваров и не един път не два пъти съм си оставала на автогарата, тъй като няма места. И да прибавя, че, в случай че за Търново има други възможности, то за Габрово от Пловдив, това е единственият транспорт. Дано на следващия ден съумея да се прибера. Реших да си взема билет от през днешния ден, че на следващия ден да не хартисам отново. Ама ми споделиха на автогарата - не можело от през днешния ден за на следващия ден, единствено от рейса билети. И най-после, за който ме е прочел, кажете към коя институция да се обърна и да подам сигнал? Наистина ми идва допълнително следващият път, в който не мога да се прибера, тъй като няма места. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР