Майка и дъщеря са издъхнали в дома си при пожара

...
Майка и дъщеря са издъхнали в дома си при пожара
Коментари Харесай

Трагедия след пожара в „Люлин“: Загинали са майка и дъщеря

Майка и щерка са издъхнали в дома си при пожара в столичния квартал " Люлин ", оповестиха от пожарната работа за bTV. По-рано полицията и пожарникарите ги издирваха, откакто за последно бяха видени в жилището си на осмия етаж. Екипите на място разрушиха вратата, с цел да ревизират жилището. 

91-годишният мъж, който в началото беше избавен от горящия си апартамент на седмия етаж - от който потегля огънят, също е умрял. Мъжът беше обгазен и се очакваше да бъде закаран с кола за спешна помощ в „ Пирогов ”. Пожарникарите са съумели да го изведат от жилището му и да го реалокират в различен апартамент. Там обаче са установили гибелта му.

Екипите на незабавна помощ са прегледали и две други дами - на 40 и 60 години, които са били с нерешителност. Те са оставени на място, показват от Спешна помощ.

На място са изпратени полиция и пожарни коли  Пожар в Люлин Снимка:

Сигналът за пожара беше подаден в 15:44 часа. На място бяха изпратени екипи на полицията, пожарната и кола за спешна помощ.

Обгазени са общите елементи на входа, само че други жилища не са наранени

По-рано очевидци оповестиха, че са се чували възгласи на човек " Викайте пожарната ", след това обаче те са спрели, научи bTV от очевидци.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР