Майка и дъщеря от Перник бяха арестувани вчера за убийство

...
Майка и дъщеря от Перник бяха арестувани вчера за убийство
Коментари Харесай

Съседи в Перник разказват за майката и дъщерята, които бяха арестувани за убийство на новороденото

Майка и щерка от Перник бяха задържани през вчерашния ден за ликвидиране на бебе. Трупчето на новороденото момченце беше намерено в неделя вечерта в междублоковото пространство сред бл. 4 и 5 в кв. „ Тева “, оповестява през днешния ден "Телеграф " още детайлности за жестокото ликвидиране.

„ Видяхме по какъв начин арестуваха Симона и майка й Ваня, която е санитарка. Симонка допреди един ден беше бременна “, описаха през вчерашния ден ужасени съседи от бл. 4 пред „ Телеграф “ и не имаха вяра на случилото се. От прокуратурата пък публично оповестиха, че са задържали 20-годишното момиче, като се обяснява съпричастността на още една жена, без да се посочва, че това е майка й.

Хора от кв. „ Тева “ изпаднали в потрес към 20 ч. в неделя, когато покрай кофа за отпадък видели умряло бебе. Край него имало салфетки с кръв. На място неотложно била пратена полиция и Спешна помощ. След аутопсията през вчерашния ден стана ясно, че момченцето е родено живо и крепко, само че е издъхнало от голям брой контузии, обясниха медици. На процедура или е било удряно, или е паднало от огромна височина. Предполага се, че бебенцето е било хвърлено от 7-я етаж, където живеели Симона и майка й Ваня, разказваха съседи.

Хора от бл. 4 в „ Тева “ споделиха, че Ваня Тодорова била санитарка в 3-та градска болница в София. Всички знаели, че дъщеря й Симона била бременна, само че не се знаело кой е бащата, защото никой не идвал в дома им. „ Сега е 21 век, хората не са длъжни да се женят, като раждат “, разясниха живущи в бл. 4, в който живеят родилката и майка й. Криминалистите занапред ще проверяват каква е била ролята на всяка от двете дами в убийството на живороденото момченце, както и какви са претекстовете. Не е ясно и за какво Симона е родила у дома, вместо да потърси лекарска помощ. От прокуратурата обясниха, че до натрупа на бебето е била открита и плацентата, също хвърлена от 7-я етаж.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР