Майка и дъщеря от Благоевград са пресичали линията на нерегламентирано

...
Майка и дъщеря от Благоевград са пресичали линията на нерегламентирано
Коментари Харесай

Млада жена загина на място, блъсната от влак

Майка и щерка от Благоевград са пресичали линията на нерегламентирано място
Благоевградчанка на 20 години е починала при случай с трен в региона на полигона край града, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград.

Сигнал за случая е получен към 12:40 часа през днешния ден. Пътническият трен, движещ се в посока от Симитли към Благоевград, е блъснал младата жена, вследствие на което тя е умряла на място.

По първична информация две дами са пресичали жп линията в региона на разклона за село Церово на нерегламентирано място. По информация на Българска национална телевизия те са били майка и щерка. По-възрастната е минала първа линията и не е видяла какво се е случило. Пред проверяващите майката е обяснила, че не са чули влака. Посетители на откриването на мотосезона, които по това време са били на полигона пък споделят, че са чули звуковия му сигнал. Той бил нескончаем и си помислили, че машинистът ги поздравява.

Влаковете в региона са спрени. От БДЖ осведомят пътуващите, че има закъснение на бързия трен Кулата - София заради случая. Влакът ще продължи своето придвижване след привършване на следствените дейности и почистване на стоманения път, допълват оттова. Някои от пътуващите във влака към този момент са извозени с персонални коли, други са към момента на място и чакат освобождението му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР