Майка и 15-годишната ѝ дъщеря загубиха гивота си в тежка

...
Майка и 15-годишната ѝ дъщеря загубиха гивота си в тежка
Коментари Харесай

Зловещи разкрития за адската катастрофа до Димитровград! Загиналото дете е било на предната седалка

Майка и 15-годишната ѝ щерка изгубиха гивота си в тежка злополука край Димитровград В болница с заплаха за живота са другата ѝ щерка на 5 години и 39-годишен мъж.

Двете коли се удрят малко преди 8 часа тази заран на пътя сред село Добрич и Димитровград. В едната е пътувала 41-годишната жена с двете си дъщери - на 15 и 5 години. В другата - 39-годишен мъж, заяви България он ер.

" По първичните данни, които имаме, се касае за несъобразена скорост. Жената губи ръководство над автомобила и навлиза в лентата за насрещно придвижване. Ударът в лекия автомобил, в който е умрялото дете, е от десния край, като информацията, която имаме, е, че детето е седяло на предна дясна седалка ", сподели Стефан Ламбов от бранш " Пътна полиция " към ОДМВР - Хасково.

Майката и огромната ѝ щерка са умряли на път за болничното заведение, а по-малкото дете е оживяло.

" Детето е превозено в болница в Пловдив, то е в извънредно тежко положение. Водачът на другия автомобил, който е гражданин на Димитровград, сега е в болничното заведение в Хасково, той също е с заплаха за живота. Той е с голям брой контузии. От него са конфискувани кръвни проби, с оглед определяне на алкохол и опиати ", разяснява окръжният прокурор на Хасково - Иван Стоянов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР