Майка е оставена да се чеше по главата, след като

...
Майка е оставена да се чеше по главата, след като
Коментари Харесай

`Никой не може да произнесе името на бебето ми - те са глупави, защото е толкова просто`

Майка е оставена да се чеше по главата, откакто чува непознати непрекъснато да произнасят неправилно името на сина ѝ. Въпреки че е известно име, тя споделя, че съвсем всеки, който срещне, го произнася погрешно и го изписва с всички неверни букви.

Тя сподели в Reddit: „ Никой не може да произнесе името на бебето ми – Калъм. Получавам хората питат дали е „ Call-em “ като „ call „ em “ или „ Kay-lem “ от самото начало. Аз съм в Съединени американски щати, където името е по-малко известно, само че е име в топ класациите в интернационален мащаб и в никакъв случай не съм Мислех, че е мъчно за изговаряне. Греша ли? Цял живот ли ще би трябвало да обяснява по какъв начин да произнася името си? "

Тя продължи да изяснява по какъв начин се е влюбила в името, тъй като е " елементарно за изписване и изричане " - само че остана разочарована от решението си, откакто видя тази реакция. Тя добави: „ Все още обичам името му и не бих го трансформирала, само че към този момент ми писна от хора, които питат по какъв начин се произнася. Произношението би трябвало да бъде „ Кал (както в Калифорния)-хм “.

Прочетете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР