Майка е обявена за чудовище“, след като е премахнала вратата

...
Майка е обявена за чудовище“, след като е премахнала вратата
Коментари Харесай

Майка „Чудовище“ премахва вратата на спалнята на 15-годишната си дъщеря, за да получи B на теста

Майка е оповестена за „ страшилище “, откакто е премахнала вратата на спалнята на щерка си, тъй като не е получила A* на нейния класен тест. След корекция за изпита си, 15-годишното момиче реализира оценка B на класния си тест – само че това не беше задоволително положително за „ взискателната “ й майка.

В отговор майката я наказа с унищожаване на вратата на спалнята й и лишаване на скъпите й движимости - като нейния телефон и преносим компютър. Говорейки за Quora, тя сподели: „ 15-годишната ми щерка получи B в клас през днешния ден. Отнех й телефона, преносимия компютър, тв приемника, вратата на спалнята, леглото, възглавниците и одеялата й за две седмици. Трябваше ли да го направя Повече ▼? "

Коментирайки обявата й, засегнат консуматор сподели: „ Ти си страшилище. A B е една от най-хубавите оценки, упованията ти са прекомерно високи. И вземайки освен телефона й, само че и леглото й, възглавници и одеяла?! Използвате злоупотребата и пренебрежението като наказване за приемане на 80%-89% за нещо. Не заслужавате деца, в случай че се отнасяте с тях по този начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР