Майчинството определено промени Маги Джанаварова - но не само физически,

...
Майчинството определено промени Маги Джанаварова - но не само физически,
Коментари Харесай

Маги Джанаварова се промени до неузнаваемост след раждането

Майчинството несъмнено промени Маги Джанаварова - само че освен физически, а и напълно. Ако преди гласовитата брюнетка не залагаше на месо в менюто си, следвайки прецизно питателните си привички, то към днешна дата това към този момент не е по този начин, а повода е бебето.

" Успяваме да направляваме Елизабет, само че тя е от децата, които не обичат да спят денем. Опитваме всичко с разходки на открито, в раница я държим и единствено по този начин може да заспи. Иначе както споделяме в нашия край, е безспорен кукуряк ", сподели за дребното си момиченце Елизабет Маги в тв изявление за Нова. И добави, че тя " не затваря очи денем, само че още откогато бяхме изписани от болничното заведение, тя спи по цяла нощ, което е огромен шанс за нас и сме признателни. "

" Към момента ми се вижда, че е доста прочувствена. Също по този начин е и темерутеста, само че това не е мое. Надявам се да се метне допълнително аспекти на татко си. Да е по-спокойна и да е по-уравновесена. Много обича да ѝ пея през цялото време и тя постоянно усеща ритъма ", сподели още Джанаварова, която към този момент не е вегетарианка.

 undefined

 

" Похапвам си и кърмя бебето. Заради бременността ми се наложи да спра да бъда вегетарианка по рекомендация на лекарите и взех решение, че щом е за детето, ще направя всичко нужно. Сега не преставам да хапвам храни, които са богати на протеини ", издаде брюнетката, само че сме сигурни, че тя към този момент прави дейни фитнес извършения и тренировки поради положителната й спортна форма.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР