Майчинството е един от най-специалните моменти в живота на една

...
Майчинството е един от най-специалните моменти в живота на една
Коментари Харесай

5 изненадващи знаци, че сте бременна

Майчинството е един от най-специалните моменти в живота на една жена, а и постоянно дълго чакан и мечтан. Наред с нормалните признаци като прилошаване, забавяне на менструацията и мъчителни гърди, има и такива, които сигурно биха ви изненадали, като да вземем за пример:

1. Заспиване на всички места и когато и да е

Много постоянно, изключително при започване на бременността си, дамите са способни да заспят на всички места и когато и да е. Изумителното е, че не усещат толкоз отмалялост, както след спорт да вземем за пример, или с напрежение всекидневие, в противен случай, допустимо е да си подремнат и макар че доскоро са се събудили от първокласен 8 часов сън. Много дами споделят, че в случай че са знаели, че сънливостта е признак, то са щели да узнаят, че са бременни и без тест.

2. Нюх като на хрътка

Ако внезапно осъзнаете, че усещате всяка миризма с неколкократен интезитет, то е много евентуално да сте бременна. Обичайно хормоните се настройват по този начин, че дамата да може да усеща развалена храна, което единствено по себе си ще защищити бебето. 

3. Кръвоизливи от носа

Ако внезапно стартира постоянно да ви кърви носа, то е допустимо да сте бременна, изключително в случай че се пробвате с колегата ви за забременяване. Кръвоизливите са нещо постоянно срещано и се дължи само на хормоналните проблеми, а не са признак за нещо по-сериозно. 

4. Изключително внезапни промени в настроението

Отновно виновници са хормоните, само че в случай че усетите, че изпитвате внезапна потребност да се разкрещите на другояче толкоз нормалния от вас брачен партньор, то е може би време да отскочите до аптеката за тест за бременност. Въпреки че всекидневно се следи по-висока нервност в бременна жена, то доста постоянно се случва и внезапна промяна към безспорна потиснатост. Много бременни споделят, че са способни да се разплачат и на реклама за перилен препарат, тъй че в случай че забележите сходни промени, не се тормозете за психическото си здраве, всичко е наред, просто може би чакате дете!

5. Акне

Една от най-неприятните и постоянно срещани последствия е акнето. Особено за дами, които постоянно са имали чисто и безпрепятствено лице, е извънредно неприятно в интервала, в който би трябвало да " са огряни " от хубостта на бъдещата майка, да се усещат като тийнейджърка в девети клас. Обратно пък дами, които са имали проблеми постоянно с акнето, постоянно виждат изчистване и избистряне на тена им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР