Маями Хийт направи втора крачка към 1/2-финалите в Източната конференция,

...
Маями Хийт направи втора крачка към 1/2-финалите в Източната конференция,
Коментари Харесай

Джими Бътлър приближи Маями до 1/2-финал в плейофите на NBA

Маями Хийт направи втора крачка към 1/2-финалите в Източната конференция, откакто записа победа със 115:105 над Атланта Хоукс в мач №2 от плейофната серия сред двата тима. Джими Бътлър означи рекордните си за елиминациите 45 точки, включително 7 в последните минути на четвъртата част, с което реши мача в интерес на Хийт.

Тайлър Херо добави 15 за “горещите”, до момента в който Макс Струс приключи с 14, а Гейб Винсънт заби 11.

Маями, които са № 1 в схемата на Изток, дръпнаха с 16 пункта при започване на последния интервал от дуела, само че в края на срещата задатъкът им съществено се стопи. Богдан Богданович вкара 29 точки за Атланта, 19 от които в последната четвърт. Трей Йънг се върна към нормалната си ефикасност и записа 25 точки на своята сметка, откакто в първия мач означи едвам 8. Той обаче цели 10 пъти загуби владеене топката, което е антирекорд в кариерата му.

Де’Андре Хънтър добави 16, а Джон Колинс приключи с 13 точки и 10 битки за Ястребите. Позитивното за състава на Атланта е, че те бяха доста по-конкурентни на противника си, откакто в неделя отстъпиха с 91:115.

Мач №3 е в петък в Атланта.

Статистиката в NBA сочи, че в 92,4% от случаите, когато тим повежда с 2-0 в плейофите, той печели и серията. Хоукс в никакъв случай досега не са обръщали серия, когато са губели с 0-2 (0-25), а Хийт в никакъв случай не са губили преднина от 2-0 (17-0) и Джими Бътлър ще се постарае това да не се случи.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР