Маями Хийт надигра Бостън Селтикс със 118:107 у дома в

...
Маями Хийт надигра Бостън Селтикс със 118:107 у дома в
Коментари Харесай

Маями надви Бостън във финал №1 на Изток

Маями Хийт надигра Бостън Селтикс със 118:107 вкъщи в мач № 1 от финала на Източната конференция в Националната баскетболна асоциация (НБА).

" Келтите " имаха задатък от осем точки на почивката, само че " горещите " изригнаха в третата четвърт, извоювана с 39:14. Това се оказа и основно за крайния триумф на Ерик Сполстра и компания.

Над всички за спечелилите бе Джими Бътлър, който се разигра през второто полувреме и вкара 27 от своите 41 точки, като приключи с 12/19 при стрелбата от полето. Той добави девет битки, пет асистенции, четири обири и два блока към чудесното си показване. Още четирима баскетболисти на Хийт приключиха с двуцифрен точков актив, като определеният за Най-добър шести състезател през сезона Тайлър Хиро се регистрира с 18 пункта, а Гейб Винсънт добави 17.

В отсъствието на Ал Хорфърд и Защитник номер 1 на годината Маркъс Смарт, Джейсън Тейтъм бе най-резултатен за Бостън с 29 точки, осем битки и шест асистенции. Джейлън Браун реализира дабъл-дабъл - 24 пункта и 10 битки, а Робърт Уилямс III и Пейтън Причард от пейката прибавиха по 18, само че напъните им се оказаха незадоволителни в първия мач във Флорида, написа " БГНЕС ".
 Лука Дончич с удивителен мач, Далас съкруши Финикс
Лука Дончич с удивителен мач, Далас съкруши Финикс

Дончич и компания на край на Запад
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР